Despre campanie

Campania de informare Ştii psihologie? s-a născut din ideea a trei studenţi la comunicare şi relaţii publice din Cluj-Napoca. Aceasta reprezintă lucrarea de seminar a cursului de comunicare publică şi este realizată în colaborare cu Asociaţia Studenţilor Psihologi din România.

Proiectul se va desfăşura în perioada 20 mai – 7 iunie 2011 la nivelul municipiului Cluj-Napoca.

Scopul proiectului

În faza documentării, discutând atât cu psihologii, cât şi cu persoane din grupul ţintă, am identificat percepţii şi idei preconcepute despre profesia de psiholog şi rolul acestuia în societate. Există foarte multe preconcepţii legate de această profesie, iar printre cele mai des întâlnite se numără confuzia psihologului cu medicul psihiatru, credinţa că doar bolnavii psihic au nevoie de psiholog, că acesta prescrie tratament medicamentos sau că citeşte gândurile. Drept urmare, ne propunem să promovăm psihologia ştiinţifică şi să dărâmăm miturile legate de acest domeniu.

În acest sens, am ales să ne adresăm cu precădere tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 şi 24 de ani din Cluj-Napoca. Credem că aceştia, la rândul lor, au puterea de a transmite mai departe informaţii corecte şi utile şi persoanelor din afara acestei categorii de vârstă.

Dacă te-ai lovit şi tu de mituri şi idei preconcepute, fii alături de noi şi promovează campania Ştii psihologie? cum şi unde vrei tu.

Blogul campaniei: www.stiipsihologie.wordpress.com

Pagina de facebook a campaniei: www.facebook.com/stiipsiho

Advertisements

One thought on “Despre campanie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s