Despre noi

Andreea are doar 19 ani, a vrut să studieze jurnalismul, dar a ajuns la CRP* şi e foarte mulţumită cu alegerea făcută.  Un lucru o înspăimântă: chibriturile. Colegii de echipă i-au recomandat un psiholog ca să scape de fobie. În rest, Andreea a gustat din fiecare fast-food din Cluj-Napoca (o poţi întreba unde găseşti cea mai bună shaorma), are un bulldog francez care adoarme instant şi îi place să joace poker.

Dacian respiră de 20 de ani şi vrea să plece în State. A ajuns la CRP prin eliminarea alternativelor şi, la fel ca Andreea, e mulţumit cu alegerea făcută. Îi e frică să umble fără ochelari. Colegii de echipă i-au recomandat un psiholog ca să vadă lumea mai clar. Scrie poezii (pentru domnişoare), ştie să gătească macaroane şi nu a renunţat la suzetă până la 3 ani şi jumătate.

Ovidiu nu se poate obişnui cu ideea că deja are 20 de ani. Înainte să ajungă la CRP, a vrut să se facă inginer. De mic îi e frică de întuneric. Colegii de echipă i-au recomandat un psiholog care să-l scoată la lumină. Stă în cămin, îi place să bea ceai verde în timp ce-l citeşte pe Eliade, să poarte tenişi şi să îşi lase cioc.

Împreună suntem Smart Steps Team

Advertisements

4 thoughts on “Despre noi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s